Hizmetler
Kişiye Özel Ruh Sa ğlığı Hizmeti ve Danışmanlık
Online Terapi
Online terapiler görüntülü görüşmeler ile gerçekleşmektedir. Yüz yüze yapılan görüşmelerde olduğu gibi jest ve mimikler, göz teması online terapiye de dahildir. Online terapinin birden fazla avantajı olsa da en büyük avantajlarından biri yüz yüze destek alamayan insanlar için hayat kurtarıcı olmasıdır. Evden çıkamayacak durumda olan kişiler için, zaman sorunu yaşayan kişiler için ve bulunduğu il veya ülkede yardım alacak bir uzman bulamayan kişiler için çok değerli bir destek yöntemidir. Çoğu sorunun çözümünde geleneksel terapiler ile aynı derecede etkili olduğunu kanıtlanmıştır. Online terapinin olduğunuz herhangi bir yerde terapi desteği alabilmenizi sağlaması işlevselliğini arttırmaktadır.

Yetişkin ve Ergen Terapisi
Ergenler ile yürütülen terapi sürecinde çocuğun yaşı ve bilişsel durumuna bağlı olarak bir terapi süreci belirlenip gerekli durumlarda ebeveynler de sürece dahil edilir. Sürecin başlangıcında anamnez seansları aile ile planlanır. Seans süresi çocuğun dikkat ve algı seviyesine bağlı olarak 40-50 dakika arasında planlanır. Terapi süreci ağırlıklı olarak sadece ergen ile ilerletilir. Sanat terapisi, emdr terapisi, bilişsel davranışçı terapi, şema terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi gibi yaklaşımlar kullanılabilir. Sınav kaygısı, korkular, fobiler, depresyon, öfke kontrol problemleri, aile içi sorunlar, bağlanma, dehb, yeme bozuklukları, yas, psikolojik sağlamlık, travma sonrası stres bozukluğu gibi alanlarda hizmet verilmektedir.
Yetişkinler ile yürütülen terapi süreci sadece yetişkin olan danışan ile planlanmakta ve yürütülmektedir. Seans süresi çalışılan yönteme göre değişiklik göstermekte olup 50-90 dakika aralığında planlanıp seans sürecinde danışan bu konuda bilgilendirilir. Emdr terapisi, bilişsel davranışçı terapi, şema terapi, sanat terapisi, aktarım odaklı terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi kullanılan yaklaşımlar arasındadır. Danışanın başvurma sebebine ve sürece bağlı olarak kullanılacak yöntem beraber belirlenir ve planlama yapılır. Depresyon, kaygı bozuklukları, öfke ve dürtü kontrol problemleri, fobiler, bağlanma ve ilişki problemleri, kayıp ve yas, yeme bozukluğu, zaman yönetimi ile ilgili problemler, travma sonrası stres bozukluğu çalışılan konulardan bazılarıdır.